Advertoriale SEO preturi - 6 bloguri pe care poti sa scrii articole seo platite

Articolul enumeră și oferă o scurtă descriere a site-urilor pentru postarea de conținut sub forma de articole pe bloguri cu backlink, în scopul promovării afacerii și a mărcii, unde puteți publica contra cost materiale sau puteți primi o recomandare catre website-ul firmei.

1. Blog Valentina Popescu

Puteti publica articole si advertoriale SEO despre home deco, design, amenajari, arhitectura, constructii, proiecte case, finisaje, mobilier, decoratiuni, electrocasnice, gresie, faianta, parchet, tapet, iluminat, perdele, draperii, stofe, etc.


    Autority  [ DA 94 | PA 54 ]
Articol cu max 2 linkuri doffolow + 3-4 imagini - Pret - 200 Ron / articol.

2. Blog Gabriela Design

Puteti publica articole despre home deco, design, amenajari, arhitectura, constructii, proiecte case, finisaje, mobilier, decoratiuni, electrocasnice, gresie, faianta, parchet, tapet, iluminat, perdele, draperii, stofe, etc.
Articol cu max 2 linkuri doffolow + 4-6 imagini - Pret - 180 Ron / articol.

3. Blog Imobiliare Vanzari

Puteti publica articole seo despre imobiliare, vanzari case sau vile, vanzari apartamente, inchirieri case, apartamente, inchirieri spatii comerciale, vanzari terenuri, inchirieri cladiri de birouri, etc.
Articol cu max 2 linkuri doffolow + 4-6 imagini - Pret - 90 Ron / articol.

4. Blog Promovare Firme Romania

Puteti publica articole seo generale despre firme si afaceri online din domeniul: medical, producatori, constructii, transport, servicii, auto, etc.
Articol cu max 2 linkuri doffolow + 2-4 imagini - Pret - 90 Ron / articol.

5. Blog Magazinero

Puteti publica articole seo despre vanzari produse, lenjerii de pat, piele naturala, materiale tapiterie, haine, incaltaminte, , etc.
 https://magazinero.blogspot.com/ [ DA 23 | PA 21 ]
Articol cu max 2 linkuri doffolow + 3-5 imagini - Pret - 90 Ron / articol.

6. Blog Oferte Firme
Puteti publica articole seo despre: vanzari materiale de constructii, amenajari interioare,Agricultura, Alimente si Bauturi, Ambalaje si Hartie, Auto, Barci, Vehicule, Bagaje, Genti, Valize, Birotica, Papetarie, Cadouri, Artizanat, Casa si Gradina , Ceasuri, Bijuterii, Optice, Constructii, Corpuri de Iluminat, Electrice, Electrocasnice, Electronice & IT, Energie, Imobiliare, Imprimare, Publicare, Industria Chimica, Jucarii, Masini si Utilaje Industriale Mediu, Mobila, Decoratiuni, Accesorii, Moda, Haine, Parfumuri, Incaltaminte, Articole Vestimentare, Produse Cosmetica, Medicale, Produse Feroase & Neferoase, Produse Textile si din Piele, Servicii, Siguranta & Protectie, Sport & Divertisment, Stocuri Disponibile, Telecomunicatii, Transport, Cazare, Turism, Horeca.
https://oferte-firme.blogspot.com [ DA 24 | PA 26 ]
Articol cu max 2 linkuri doffolow + 2-4 imagini - Pret - 80 Ron / articol.

✔➪ Plata se face dupa ce va publicam articolul si va trimitem pe mail linkul.

 E-mail trimitere articole: promovarexp@gmail.com

➤ Redactare scriere articol, advertorial 50-120 Ron functie de domeniu activitatii si de complexitate.

Publicațiile de pe site-uri terțe reprezintă un mod eficient de a promova autori de texte, specialiști, mărci și articole despre companii sau firme din Romania. Aceasta este așa-numita distribuție de conținut prin postarea de articole pe bloguri platite. Avantajul publicarii unui articol pe blog este efectul său de lungă durată. Un articol SEO bine scris postat pe blogul potrivit cu autoritate mare ( Domeniu Autoritate + 58) poate aduce clienți mult timp.

În acest articol, a fost important pentru mine să listez resursele în care vă puteți publica articole platite pe blog și pe care le puteți utiliza pentru a distribui conținut de afaceri pentru clienți sau colaboratori. Articolul enumeră atât site-urile în care o companie plătită își poate crea propriile bloguri, cât și site-urile în care oricine își poate trimite articolele pentru publicare pe bloguri de nisa.

Un alt obiectiv al articolului este de a colecta în această listă site-uri sau bloguri unde publicațiile pot fi de fapt discutate și rezonante cu publicul tinta. Prin urmare, nu am menționat în listă site-uri precum Comunicate de presaAdvertoriale sau Seo Online , unde publicațiile dvs. pot trece neobservate și nu vor beneficia de o expunere importanta.

Scopul scrierii acestui articol este pur informativ sub forma unei liste unde puteti publica articole pe blog platite.


Reguli generale publicare articole pe blog


Nimanui nu-i plac copy-paste, adică toate articolele publicate pe blog trebuie să fie originale și unice.
Articolele trebuie să corespundă profilului și subiectului site-ului.
Materialele trebuie să fie relevante și informative și să fie utile cititorilor.
Nimănui nu îi place auto-promovarea, puteți lăsa un link către site-ul dvs., dar în majoritatea profilelor de pe site-urile propuse, acesta este indicat în profilul autorului. Dacă există un link, acesta nu ar trebui să fie intruziv.


Linkuri pentru navigare rapidă


Articolul este plin de link-uri, este important ca cititorul să navigheze rapid către pagina cu regulile de publicare și la pagina pentru autor. Prin urmare, articolul este dominat de link-uri către paginile necesare, pe care uneori te-ai săturat să le cauți.

Dinamica și vizibilitatea autoritatii DA - PA


Pentru a analiza autoritatea blogurilor, am folosit https://ahrefs.com
Nu trebuie să vă înregistrați, nu există restricții privind verificarea autoritatii blogului. Pur și simplu introduceti adresa site-ului în câmpul de verificare si veti obtine scorul si autoritatea blogului,



Articole blog platite Articole seo pe bloguri Advertoriale SEO pret
Articole seo online Oferta articole seo pe blog Publicare articole blog seo
Articole pentru blog platite ✅ Articole pentru seo pe bloguri ✅ Advertoriale SEO pentru google
Articole pentru seo online ✅ Advertoriale pentru companii ✅ Publicare articole SEO pentru blog
Advertoriale pentru firme online Advertoriale pentru promovare google Advertoriale SEO pentru pagina 1
Advertoriale SEO pentru website Advertoriale SEO pentru agentii Advertoriale SEO pentru cabinete medicale